Home

0reacties

Beste/Lieve Luisteraars, Wij van Radio Delta Internationaal hebben een verdrietige mededeling. Zoals wellicht opgevallen is de afgelopen maanden weinig tot niet live uitgezonden. Er zijn diversen redenen voor geweest, van gezondheid problemen tot andere privé zaken. Het was voor één of twee DJ’s ook niet mogelijk om alle uitzendingen op zich te nemen. Hierdoor hebben wij besloten om de knoop door te hakken, en (voorlopig) te stoppen met onze geliefde zender. Wat begon als een doorstart (wat een super moment was), werd helaas al gauw een obstakel voor sommige leden van het team. In overleg hebben wij dan ook deze...

0reacties

Beste luisteraars, Vrijdag 11-03-2016 is er gepland onderhoud. Deze onderhoud zal na verwachting rond de middag beginnen en later in de avond zijn afgerond. Tijdens deze onderhoud wordt er zowel op de site, als in ons datacenter onderhoud gepleegd. Wij zullen melding maken zodra dit onderhoud is afgerond. Let op: Tijdens dit onderhoud kan het zijn dat de site niet bereikbaar is. Met vriendelijke groet, Het gehele RDI Team.

0reacties

Beste RDI vrienden, In verband met gezondheids redenen zal radio delta internationaal (tijdelijk) stoppen. Deze maand (september) zal afgedraaid worden volgende maand (oktober) zal de nonstop actief zijn. Daarna zal de zender & de website op non-actief gezet worden. Hoe de toekomst van RDI eruit ziet is nog niet bekend. Zodra hier meer over bekend is zullen wij dat vermelden. Wij willen alle luisteraars en artiesten bedanken voor de mooie muziekale jaren. Bij deze nemen zeggen we niet vaarwel, maar tot onze volgende ontmoeting. Namens het team.... dank jullie wel.