Trieste mededeling

Beste/Lieve Luisteraars,
Wij van Radio Delta Internationaal hebben een verdrietige mededeling.
Zoals wellicht opgevallen is de afgelopen maanden weinig tot niet live uitgezonden.
Er zijn diversen redenen voor geweest, van gezondheid problemen tot andere privé zaken.
Het was voor één of twee DJ’s ook niet mogelijk om alle uitzendingen op zich te nemen.

Hierdoor hebben wij besloten om de knoop door te hakken, en (voorlopig) te stoppen met onze geliefde zender. Wat begon als een doorstart (wat een super moment was), werd helaas al gauw een obstakel voor sommige leden van het team. In overleg hebben wij dan ook deze droevige beslissing genomen.

De website is ondertussen gemigreerd naar een kleinere server, omdat wij de grote capaciteit niet meer gebruiken. Tevens zullen er nog een aantal dingen gaan veranderen, maar dit zal met de tijd nog worden medegedeeld. De website zelf blijft voorlopig nog beschikbaar, om bijvoorbeeld nog de lieve berichtjes terug te lezen of te schrijven in ons gastenboek.

Wij zullen nog wel proberen om op speciale dagen een uitzending te verzorgen, zodra dit bekend is zal dit ruim van te voren bekend worden gemaakt!
Het gehele team wil alle luisteraars en artiesten bedanken voor de geweldige periode die wij hebben kunnen beleven. Dit geldt natuurlijk voor alle luisteraars en artiesten die hebben geluisterd en hebben mee gewerkt vanaf 2009.

Wij hopen dat wij iedereen een mooie tijd hebben kunnen bieden, met al onze gekke grappen en grollen. En wie weet hoort u ons nog eens in de toekomst, maar dat is iets wat wij op dit moment niet kunnen garanderen. U kunt wel gewoon nog contact met ons opnemen via de bekende social-media platformen.

Onze domeinnamen ( website adressen ) blijven in ons bezit, en kunnen dus in de toekomst gewoon nog door ons gebruikt worden voor een eventuele herstart/terugkomst. Deze worden dus NIET over gedragen en/of verkocht. En de non-stop zal in ieder geval t/m 1 December in de lucht blijven.
Wij als DJ’s hebben met jullie als luisteraars lief en leed gedeeld, gelachen en gehuild. Met deze mededeling stopt dit natuurlijk niet, en kan iedereen contact en vriendschap voortzetten buiten RDI om. We hopen ook van harte om van jullie allemaal te blijven horen.
Veel liefs namens het gehele team, en tot ooit.
DJ Xero, Denise, DJ Karin, Constant, DJ Chris, DJ Petra, DJ Cor En Robot(je).

Radio Delta Internationaal
Http://www.radiodeltainternationaal.nl / Http://www.radio-delta.nl